Egy történet kezdete...

Stahlwille … egy történet kezdete!

STAHLWILLE a siker kulcsa! - www.szerszambudaors.hu1862 – Az első generáció

A céget 1862-ben alapította a 25 esztendős Eduard Wille, és mindössze egy 150 négyzetméteres területen kezdték meg a munkálatokat, különféle kovácsolt acél termékeket gyártásával.

A Stahlwille cég alapítója, Eduard Wille

 1899 – A második generáció

A vállalkozás kibővül az alapító fiainak, Emil és Eduard Wille közreműködésével.

1901

Kiadásra kerül az első 290 oldalas Stahlwille termékkatalógus, mely tartalmazza a 150 különféle termékcsaládot, beleértve a speciális célú eszközöket a mérnöki, a hajóépítés, a javítási munkák, a fémmegmunkálás, kovácsolás, karosszéria munkák teljes területéről, valamint új szektorként a fém- és gépipar ágazatában.

Az első csapat…

1914-ig

A Wille testvérek, Eduard és Emil, már ötszáz főt alkalmaznak, és huszonöt gyakornokot tanítanak. Termelésük nyolcvan százaléka készül exportra, elsősorban az európai országokba.1938 – A harmadik generáció

A céget már az Eduard és Waldemar Wille testvérpáros vezeti, akik az alapító, Eduard Wille unokái. Már közel négyszáz főt foglalkoztatnak.

1955 után

A családi vállalkozás tovább fejlődik. A többnyelvű katalógus már háromezer különféle szerszámot tartalmaz. Tervezésben, gyártásban, forgalmazásban és az adminisztrációban is alkalmazkodnak a bővülő piaci követelményeknek megfelelően.A történelmet írt Wille épület akkoron, és jelenünkben!A STAHLWILLE "napjainkban”

A vezetés mára független szakértőkből áll, és nem kapcsolódik az alapító családhoz. A vezetőség az „ellenőrzés és egyensúly” elvét követi nemcsak a cég, hanem a közel hatszáz fős csapat vezetésében is. (Stahlwille Group)

A termékeket világszerte exportálják, - a gyártás hatvan százalékát – több mint kilencven országba, mint teljes jogú tulajdonosok.

A gyártás három különálló helyszínen zajlik, de mindegyik kizárólag Németországban található.
A kézi, valamint a speciális szerszámok tíz termékcsoportja a STAHLWILLE szigorú minőségi szabványainak betartásával készül.

A célcsoportok: ipar, autóipar, repülőipar

A gyártás szoros együttműködésben történik az autógyártókkal és a repülőgép gyártókkal.

A kéziszerszám ipar első, regisztrált DIN EN ISO 9001. vállalata a STAHLWILLE.

 

 

 STAHLWILLE a siker kulcsa! - www.szerszambudaors.hu

 

 

Stahlwille szerszámok Magyarországon – www.szerszambudaors.hu  STAHLWILLE - FOCUS 2017. akciós katalógus ►►

 

Stahlwille szerszámkatalógus 2016. – www.szerszambudaors.hu  STAHLWILLE nagykatalógus 2016/17. ►►

 

.
Powered by Joomla 1.7 Templates