Barkácsoljunk együtt

Lassan itt a szünidő, megkezdődik a nagybetűs VAKÁCIÓ, és sok kisdiák a nagyszülőknél kezdi meg a nyár boldog pillanatait. Az első napok a felszabadult és szinte eseménytelen pihenésből, kikapcsolódásból állnak, de utána számtalan okosan megtervezett, felépített programmal tehetjük unokáink számára izgalmassá a nyári napokat.

Barkácsoljunk együtt, és tanítsuk meg gyermekeink számára nem csak a szerszámok használatát, de a jó minőségű szerszámok előnyét is!


Miért is érdemes a jó minőségű szerszámmal dolgozni?

-    egyszeri befektetés, hosszú távú használat
-    minőségi munka, hosszú távú élvezet
-    minőségi alapanyagokból készült szerszám, csökkent balesetveszély
-    időt, pénzt, utazást spórolunk meg a munka során
-    unokáink is használják majd!

Mint szerszámszaküzlet tulajdonos, sokszor találkozom, azzal a mondattal, hogy: Jaj, de sokba kerül ez a szerszám, én szinte csak egy párszor szeretném használni!

Igen, valóban csak egy párszor szeretnénk használni, de nem mindegy, hogy, akkor mit fogunk a kezünkbe. Amennyiben szöget szeretnénk beütni, akkor ezt megtehetjük egy szimpla, párszáz forintos fanyelű kalapáccsal is, aminek esetleg lötyög a feje, és az első ütésnél már meg is történik a baleset, hiszen elrepült a fejrésze a kalapácsnak. Félre is üthetünk vele, mert másfele hord a fej, sérül az alapanyag. Kettétörik a fanyél, szálka áll a kezünkbe. Csak egy szimpla kalapácsról beszéltem, és ugye kedves olvasó meg sem fordult Önben, hogy az olcsó árunak mekkora is a veszélye.

A jó iparos, azonban tudja, hogy a minőségi szerszámot csak egyszer kell megvenni, és ezzel, időt, utazást spórol magának. Nem bosszankodik a sérült szerszám és az anyag miatt, és a gondos kezelés, hosszú távon hálálja meg az elvégzett munka eredményét. Ezt gyermekeinknek, unokáinknak is adjuk tovább, és az együtt töltött idő, és az alkotás öröme boldog pillanatokat varázsol a nyári napok melegében. Mutassuk be, és meséljünk a szerszámokról, hiszen mi sem azzal születtünk, hogy tudtuk a szigetelt csavarhúzó, vagy a vízpumpa fogót használni. Mutassuk meg, hogy a szigetelt szerszámokat sárga-piros műanyag bevonatukról ismerjük meg. Az oldalcsípőfogót ne keverjük össze a homlokcsípőfogóval, és ne a csavarhúzó érzékeny fejrészével lazítsuk ki, vagy próbáljuk meg kiszedni az elütött szöget, vagy a ferdén behajtott csavart.

Kevés, de jó minőségű szerszámmal, eredményesen végezhető a munka otthon is. Alapfelszereltséghez ajánljuk most Önnek a következő szerszámkészletet, melyhez rögtön a szerszámosláda is tartozék.

GENIUS 142 részes szerszámkészlet, most akciós
nettó 94.500.- forintért

Tartalma:

-    70 részes ¼”-os metrikus dugó és imbusz bit készlet
-    23 részes 1/2-„-os dugókulcs-, kiütő-, készlet
-    17 részes csillag-villás kulcs készlet
-    26 darabos csavarhúzó készlet
-    oldalcsípőfogó
-    patentfogó
-    kombinált fogó
-    vízpumpa fogó
-    laposfogó
-    gömbvégű kalapács
-    és mindez egy ötrekeszes fém szerszámosládában!!!


Bővebb információért várjuk érdeklődését elérhetőségeinken!

 

 

 

.
Powered by Joomla 1.7 Templates