További cikkeink

Lassan itt a szünidő, megkezdődik a nagybetűs VAKÁCIÓ, és sok kisdiák a nagyszülőknél kezdi meg a nyár boldog pillanatait. Az első napok a felszabadult és szinte eseménytelen pihenésből, kikapcsolódásból állnak, de utána számtalan okosan megtervezett, felépített programmal tehetjük unokáink számára izgalmassá a nyári napokat.

Barkácsoljunk együtt, és tanítsuk meg gyermekeink számára nem csak a szerszámok használatát, de a jó minőségű szerszámok előnyét is!

BETA 9547T Kinder Trolley - www.szerszambudaors.hu

Miért is érdemes a jó minőségű szerszámmal dolgozni?

  • egyszeri befektetés, hosszú távú használat
  • minőségi munka, hosszú távú élvezet
  • minőségi alapanyagokból készült szerszám, csökkent balesetveszély
  • időt, pénzt, utazást spórolunk meg a munka során
  • unokáink is használják majd!

Mint szerszámszaküzlet tulajdonos, sokszor találkozom, azzal a mondattal, hogy: Jaj, de sokba kerül ez a szerszám, én szinte csak egy párszor szeretném használni!

Igen, valóban csak egy párszor szeretnénk használni, de nem mindegy, hogy, akkor mit fogunk a kezünkbe. Amennyiben szöget szeretnénk beütni, akkor ezt megtehetjük egy szimpla, párszáz forintos fanyelű kalapáccsal is, aminek esetleg lötyög a feje, és az első ütésnél már meg is történik a baleset, hiszen elrepült a fejrésze a kalapácsnak. Félre is üthetünk vele, mert másfele hord a fej, sérül az alapanyag. Kettétörik a fanyél, szálka áll a kezünkbe. Csak egy szimpla kalapácsról beszéltem, és ugye kedves olvasó meg sem fordult Önben, hogy az olcsó árunak mekkora is a veszélye.

A jó iparos, azonban tudja, hogy a minőségi szerszámot csak egyszer kell megvenni, és ezzel, időt, utazást spórol magának. Nem bosszankodik a sérült szerszám és az anyag miatt, és a gondos kezelés, hosszú távon hálálja meg az elvégzett munka eredményét. Ezt gyermekeinknek, unokáinknak is adjuk tovább, és az együtt töltött idő, és az alkotás öröme boldog pillanatokat varázsol a nyári napok melegében.

BETA 9547WSK Kinder Work Station - www.szerszambudaors.hu
Mutassuk be, és meséljünk a szerszámokról, hiszen mi sem azzal születtünk, hogy tudtuk a szigetelt csavarhúzó, vagy a vízpumpa fogót használni. Mutassuk meg, hogy a szigetelt szerszámokat sárga-piros műanyag bevonatukról ismerjük meg. Az oldalcsípőfogót ne keverjük össze a homlokcsípőfogóval, és ne a csavarhúzó érzékeny fejrészével lazítsuk ki, vagy próbáljuk meg kiszedni az elütött szöget, vagy a ferdén behajtott csavart.

Kevés, de jó minőségű szerszámmal, eredményesen végezhető a munka otthon is. A vakáció első csodás napjaihoz, pedig ajánljuk a BETA gyermekeknek szánt szerelő állványait.

Csodás napokat, jó pihenést, és feltöltődést kívánunk a közös élményekhez!

 

Jolsvai Györgyi
Termesz Szerszám Budaörs
J&J SzerszámházA cikkben szereplő két BETA termék:

      - BETA 9547T Kinder trolley                   bruttó átadási ára: 10.895.- Ft
      - BETA 9547WSk Kinder Work Station bruttó átadási ára: 20.400.- Ft

 

.
Powered by Joomla 1.7 Templates