Cégünk


TERMESZ KKT – J&J Szerszámház

 


A Termesz Kereskedelmi és Szolgáltató KKT közel 30 éve tölti be
meghatározó szerepét a szerszámkereskedelem piacán

. Az indulás, azaz 1993 óta meghatározó, és töretlen piacpolitikánk a kiváló minőség, a széles áruválaszték, és az ehhez társuló szakmai megbízhatóság, és szakértelem.
 

 TERMESZ KKT – J&J Szerszámház

 
Küldetésünk: Megbízhatóság, minőség, gyorsaság, szakszerű kiszolgálás
 
A folyamatosan növekvő igényeknek megfelelően állandóan fejlesztjük üzletünk kínálatát, és szélesítjük a forgalmazott termékek körét, melyek a magas ipari követelményeknek is megfelelnek. Ennek köszönhetően a klasszikus értelemben vett családi vállalkozás mára Budaörs és környékének meghatározó szerszámkereskedésévé fejlődött. A professzionális kézi-, és gépi szerszámok, menet-, és furatmegmunkáló szerszámok tekintetében széles választékkal tudjuk raktárról kiszolgálni partnereinket.
   
Céljaink között kiemelt fontosságú, hogy úgy a közvetlen felhasználókat, mint a viszonteladói partnereinket a megfelelő termékkel, megfelelő minőségben, megfelelő áron és a megfelelő időben tudjuk kiszolgálni. Vevőkörünk elismerését a már fent említetteken kívül szakmai tanácsadással, a naprakész műszaki újdonságok ajánlásával, pontosságunkkal és megbízhatóságunkkal sikerült kivívni.
 
Cégünk küldetése, hogy Partnereink elégedettségét hosszútávon, minőségi termékekkel, de versenyképes árakon szolgáljuk!

 
Ezúton szeretnénk kifejezni köszönetünket minden kedves partnerünknek, akik kitartottak mellettünk ezen az úton, és észrevételeikkel, ajánlásaikkal segítették a közös munkát, és a sikeres fejlődésünket!
 
Kívánjuk partnereinknek is, hogy ez a közös út sokáig tartson, és gyümölcsöző együttműködést jelentsen a szerszámkereskedelem piacán!

 

Köszönettel a Termesz KKT nevében


Jolsvai Károly                     Jolsvai Györgyi
         ügyvezető                    kereskedelmi vezető

 

TERMESZ KKT – J&J Szerszámház

.
Powered by Joomla 1.7 Templates