HAZET, ami Neked is kell!

HAZET, ami Neked is kell!

 

Januári évköszöntő levelemben, az új év, új lehetőségeiről írtam kedves olvasóinknak, és az ötletek megvalósulásáról. Alig egy hónap telt el, és az első megvalósult álomról szeretnék örömmel beszámolni.

A Termesz Szerszámház megkezdte a HAZET kéziszerszámok forgalmazását budaörsi Szerszámházában!!!!!!

Hazet szerszámok Budaörsön – www.szerszambudaors.huNagy öröm, és nagy siker ez cégünk számára, hiszen megfogadtam magamnak, hogy tovább fogom bővíteni minőségi szerszámokkal a kínálatunkat és alig egy hónap alatt sikerült a megvalósítása!

Nagy űrt tölt be a szerszámpiac kínálatában a HAZET szerszámok elérhetősége Magyarországon, hiszen a gyár 150 éves tapasztalatával, és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően szinte egy kis „ékszert” vehetünk a kezünkbe az elvégzendő munkához.

Tudják ezt a nagy autómárkák is, hiszen nem véletlenül használja a BMW, az Audi, a Porsche, a Jaguár, a Land Rover és a Mercedes szervizek nagytöbbsége, valamint a MAN, az Iveco és a Volvo kamionszervizei is.

 

A weboldalunkon már elérhető a teljes 2018. évi HAZET nagykatalógus, valamint az aktuális HAZET Worlwide Special 2018. katalógus is.

Kívánok minden kedves partnerünknek jó lapozgatást, böngészést és nagyszerű pillanatokat a különleges HAZET kéziszerszámok felfedezéséhez.

 

Jolsvai Györgyi

Termesz Szerszám

Budaörs

 

 

 

Tekintse meg a HAZET Special 2017/2018. katalógusát is! ►►

Hazet szerszámok Budaörsön – www.szerszambudaors.hu

 

 

 

.
Powered by Joomla 1.7 Templates