BETA biztonsági szerszámok

BETA biztonsági szerszámok

 Az új jelszó: Biztonság, Bizalom, BETA, vagyis a három B, ami ha velünk van, már nagymértékben csökkentettük a magasban történő munkavégzés veszélyeit.

BETA szerszámok BudaörsönMagasban, vagy mozgó mechanikus részek mellett végzett munkáknál a biztonság a kockázatok, a költségek és a ráfordított idő csökkentésének fontos eleme.

H-SAFE Beta szerszám megtartó rendszer IDŐ MEGTAKARÍTÁS: egy leeső szerszám megrongálódhat, vagy megrongálhat egyéb tárgyakat, ami az adott munka elvégzéséhez szükséges idő meghosszabbodásával jár.

A BIZTONSÁG NÖVELÉSE: a legfontosabb cél az emberi egészség védelme a biztonságos munkavégzés segítségével.

 A KÖLTSÉGEK CSÖKKENTÉSE: egy szerszám leesése változó mértékben befolyásolhatja a járulékos költségeket, amelyek az elveszett szerszám újra megvásárlásától a kártérítésig terjedhetnek.

A H-SAFE megtartó rendszert a Beta üzemeiben tervezték, tesztelték és gyártották. A Beta H-SAFE biztonsági rendszer segítségével a szerszámok kényelmes és biztonságos módon mindig kéznél vannak.

Tesztelje Ön is az újonnan bevezetésre kerülő biztonsági BETA szerszámokat. Tekintse meg BETA biztonsági katalógusunkat és válasszon az elérhető modellek közül.

 

 

Tekintse meg további BETA
katalógusainkat is!

 

 

BETA munkavédelmi cipő akció 2018. - www.szerszambudaors.hu     Beta akciós munkavédelmi ruházat 2018.  – www.szerszambudaors.hu  
  
  Beta Easy szerszámok – www.szerszambudaors.hu

 

 

 

.
Powered by Joomla 1.7 Templates